This website uses cookies to enhance your experience.

Prinsesse På Glattisen

Lesehesten Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) er fanget mellom sin store drøm å om å bli kunstløpsstjerne og sin strenge mor (Joan Cusack) som vil at hun skal studere på Harvard. Casey drømmer om at hun en dag skal bli som klassevenninnen Gen (Hayden Panettiere), som trener kunstløp og
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lesehesten Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) er fanget mellom sin store drøm å om å bli kunstløpsstjerne og sin strenge mor (Joan Cusack) som vil at hun skal studere på Harvard.


Casey drømmer om at hun en dag skal bli som klassevenninnen Gen (Hayden Panettiere), som trener kunstløp og konkurrerer på elitenivå. Så når hun en dag får sjansen til å trene sammen med Gen og hennes personlige trener (Kim Catrall), må hun gå imot sin mor og satse alt på drømmen om å bli en prisesse på isen...Prinsesse på glattisen er en herlig film om hvor viktig det er å tro på seg selv og å følge sin egen drøm, selv om den kan virke uoppnåelig.Casey spilles av Michelle Trachtenberg (TV-serien Buffy), Joan Cusack (Livet med Helen) spiller hennes mor og Caseys trener spilles av Kim Cattrall (Sex og singleliv).

Specifications
Item No. 7393834541003
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 t 34 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading