This website uses cookies to enhance your experience.

Rive Rolf (DVD)

Rive-Rolf er en ellevill familiekomedie, nominert til både Oscar og Golden Globe for beste animasjonsfilm. Disney-filmen er regissert av Rich Moore (The Simpsons, Futurama). I en helt spesiell arkade - der spillfigurene kan bevege seg fritt mellom spillene etter åpningstid - blir vi kjent med
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Rive-Rolf er en ellevill familiekomedie, nominert til både Oscar og Golden Globe for beste animasjonsfilm. Disney-filmen er regissert av Rich Moore (The Simpsons, Futurama).


I en helt spesiell arkade - der spillfigurene kan bevege seg fritt mellom spillene etter åpningstid - blir vi kjent med Rive-Rolf, skurken i spillet "Fikse-Felix". Rive-Rolf er ikke lykkelig, og lengter etter å bli like elsket som helten. Problemet er at ingen elsker en skurk.


Men alle elsker helter. Så når et moderne skytespill introduserer beintøffe Sersjant Calhoun, ser Rive-Rolf det som sin mulighet til å oppnå heltemot og lykke. Han lurer seg inn i spillet med en enkel plan - å vinne en medalje. Men snart ødelegger han alt, og ved et uhell slipper han løs en dødelig fiende som truer alle spillene i arkaden. Rive-Rolfs eneste håp er Vanellope von Schweetz , den unge bråkmakeren som kan være nettopp den rette til å lære Rive-Rolf hva det innebærer å være en snill fyr. Men vil han innse at han er god nok til å bli en helt før det er "game over" for hele arkaden?

Specifications
Item No. BNA3119756
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 41 minutter
Undertekst Dansk, engelsk, norsk
Språk Norsk, engelsk
    Loading
    Loading