This website uses cookies to enhance your experience.

Sandtrollet / Dino I Full Fart

  Sandtrollet (2005) En dag når jeg blir stor og får barn selv, skal jeg fortelle dem et eventyr. En fantastisk historie om en sommer og en hemmelig strand og om ønsker og gullpenger og magiske vinger og fem barn...og Sandtrollet. Fem barn fra London sendes ut på landet for å tilbringe sommeren hos
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Sandtrollet (2005)
En dag når jeg blir stor og får barn selv, skal jeg fortelle dem et eventyr. En fantastisk historie om en sommer og en hemmelig strand og om ønsker og gullpenger og magiske vinger og fem barn...og Sandtrollet.
Fem barn fra London sendes ut på landet for å tilbringe sommeren hos en slektning. De er overbevist om at dette kommer til å bli den verste sommeren noensinne – helt til den dagen da de graver opp et 8000 år gammelt sandtroll på stranden.
Sandtrollet gir barna ett ønske per dag, et ønske som varer helt til solen går ned. Barna oppdager raskt at det er vanskelig å komme på bra ønsker uten å havne i trøbbel. Det har seg nemlig slik at sandtrollet har litt lett for å misforstå ønskene deres, gjerne med vilje…Dino I Full Fart (2008)
Dino er en elskverdig og bevinget dinosaur som lever med sine venner på en eksotisk øy midt i havet. Livet på øya er moro og full av eventyr men en dag kommer en eksentrisk eier av en fornøyelsespark som ønsker at Dino skal bli hans nye hovedattraksjon. Livet i rampelyset er ikke like moro som Impy trodde, men heldigvis har han sine gode venner pandaen, varanen, sjøløven, pelikanen, pingvinen og grisen som kommer han til unnsetning.

Specifications
Item No. 5706127126696
Format DVD
Sjanger Barn, Familiefilm
Aldersgrense 7 år
Antall disker 2
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading