This website uses cookies to enhance your experience.

Savannens Helter (DVD)

På den afrikanske savannen lurer alle dyrene på hva som skjedde med vannet som plutselig forsvant. Deres stadig økende tørst blir en stor bekymring, og spesielt når det siste gjenværende vannhullet voktes av en rivaliserende bøffel og flere neshorn. Den modige surikaten, Billy, og hans beste venn,
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
På den afrikanske savannen lurer alle dyrene på hva som skjedde med vannet som plutselig forsvant.


Deres stadig økende tørst blir en stor bekymring, og spesielt når det siste gjenværende vannhullet voktes av en rivaliserende bøffel og flere neshorn. Den modige surikaten, Billy, og hans beste venn, den fredelige løven Sokrates, begir seg ut på leting etter vann.


På veien møter de hanen Charles, som har et sjeldent følge med seg: En isbjørn, en kenguru, et spesielt dyr fra Tasmania og to Galápagos-skilpadder. De er langt borte fra sine egne, ødelagte hjemland, og de håper å finne en bedre fremtid i Afrika. Smith har bygget en stor demning for å samle vann til sin luksusresort. Her er det samlet politikere fra hele verden for å delta i en konferanse for å redde miljøet. Dyrene bestemmer seg for å kalle inn til sin egen konferanse.

Specifications
Item No. 803696
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense Ingen
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk tale
    Loading
    Loading