This website uses cookies to enhance your experience.

The Jungle Book

Item No. 138196
Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå Jungelboken i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon. Eventyret handler om Mowgli (Neel Sethi), en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå Jungelboken i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon.


Eventyret handler om Mowgli (Neel Sethi), en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan (Idris Elba), som bærer arr fra Menneskene, sverger å eliminere det han ser som en trussel. Tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent, må Mowgli legge ut på en fengslende reise for å finne seg selv. Med på reisen har han sin mentor panteren Bagheera (Ben Kingsley) og den positive livsnyteren bjørnen Baloo (Bill Murray).


 


På veien møter Mowgli jungeldyr som ikke akkurat vil hans beste, inkludert Kaa (Scarlett Johansson), en pytonslange som med sin forførende stemme og blikk hypnotiserer guttungen, og den overtalende King Louie (Christopher Walken), som forsøker å presse Mowgli til å avsløre hemmeligheten om den flyktige og dødelige røde blomsten: ild. Jungelboken er vakkert laget i levende bilder, kombinert med fotorealistiske "CGI"-dyr og omgivelser, og den nyeste teknologien og historieforteller-teknikken er brukt for å ta publikum med inn i en magisk og frodig verden.


 


NB: Midlertidig coverSkuespillere 
Ben Kingsley, Bill Murray, Christopher Walken, Giancarlo Esposito, Idris Elba, Lupita Nyong´o, Neel Sethi, Scarlett Johansson

Specifications
Item No. BXA3135899
Utgitt 12.09.2016
Format DVD
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense 9 år
Antall disker 1
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading