This website uses cookies to enhance your experience.

Toy Story (DVD)

Toy Story er den første dataanimerte langfi lmen fra Disney/Pixar, studioet som har skapt suksesser som Se opp, Rottatouille og Biler. Nå kan du gjenoppleve det storslagne eventyret i en eksklusiv, digitalt restaurert spesialutgave med helt nytt bonusmateriell. Woody, Andys favorittleketøy, sheriff
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Toy Story er den første dataanimerte langfi lmen fra Disney/Pixar, studioet som har skapt suksesser som Se opp, Rottatouille og Biler. Nå kan du gjenoppleve det storslagne eventyret i en eksklusiv, digitalt restaurert spesialutgave med helt nytt bonusmateriell.


Woody, Andys favorittleketøy, sheriff og selvutnevnt leder for gjengen får plutselig konkurranse når Andy har bursdag og får en ny, superkul Buzz Lightyear i gave. Woody blir selvsagt sjalu når han oppdager at nykommeren Buzz blir både Andys og de andre lekenes nye favoritt. Når Woody og Buzz ved en feiltagelse havner i hendene på nabogutten Sid må rivalene samarbeide for å komme seg unna. Vil de lykkes innen Sid setter i gang med sitt neste eksperiment?
Specifications
Item No. BNA3099756
Utgitt 1995
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7 år
Spilletid 1 time 18 minutter
Undertekst Norsk, dansk, engelsk
Språk Norsk, engelsk
    Loading
    Loading