This website uses cookies to enhance your experience.

Trenk Den Vesle Ridderen (DVD)

Et eventyrland i den tidlige middelalder har et drageproblem. Hertugen annonserer en turnering for å finne den beste ridderen til å kjempe mot dragen. Til gjengjeld vil denne heldige vinneren få et ønske oppfylt. I mellomtiden har ti år gamle Trenk – en fattig gutt som eies av den onde Sir Wertolt –
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et eventyrland i den tidlige middelalder har et drageproblem. Hertugen annonserer en turnering for å finne den beste ridderen til å kjempe mot dragen.


Til gjengjeld vil denne heldige vinneren få et ønske oppfylt. I mellomtiden har ti år gamle Trenk – en fattig gutt som eies av den onde Sir Wertolt – berget sin kjælegris fra den slemme ridderen. Men Trenk klarer ikke å forhindre at faren hans blir kastet inn i Wertolts fangekjeller. Trenk nøler ikke et sekund. Han må lære seg å kjempe, slik at han kan befri faren.??Inne i byen treffer han på feige Zink som ikke har lyst til å kjempe. Trenk bytter plass med ham. Den unge Thekla von Hohenlob, jomfruen ved Hohenlob Castle, redder Trenk fra et overraskelsesangrep fra Wertolt. Grunnet uforutsette hendelser blir Trenk erstatteren for Theklas far i turneringen. Trenk taper og Wertolt må kjempe mot dragen, men det blir dragen som trekker det lengste strået. Trenk og Thekla følger dragen inn i dens hule. Der blir de fanget av den utrettelige slemmingen Wertholt. Mens de kjemper fortvilet oppdager de to unge heltene en annen side av dragen som forklarer hvorfor den er så opprørt.
Specifications
Item No. 5706122315156
Utgitt 2015
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 6 år
Spilletid 1 time 16 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading