This website uses cookies to enhance your experience.

Valiant

Item No. 125175
Under 2. Verdenskrig oppnådde britisk luftvåpen fremragende resultater med brevduer som budbringere, fordi de kunne fly gjennom fi endens områder uten å bli oppdaget. Dette er den morsomme og spennende historien om den lille skogsduen Valiant. Han melder seg som frivillig til Brevduekorpset og blir
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Under 2. Verdenskrig oppnådde britisk luftvåpen fremragende resultater med brevduer som budbringere, fordi de kunne fly gjennom fi endens områder uten å bli oppdaget.


Dette er den morsomme og spennende historien om den lille skogsduen Valiant. Han melder seg som frivillig til Brevduekorpset og blir sammen sine nye venner sendt på treningsleir. Her er livet ingen dans på roser - her er det vanvittig hard trening!


Det er ikke lett i begynnelsen, men etter hvert er de klare til å dra av sted på deres første tokt. Lykkes det dem å finne motstandsbevegelsen? Lykkes det dem å unngå Falke-Eskadrillens skarpe klør og bringe beskjedene sikkert tilbake til England? Og vil Valiant kunne vende tilbake til sin elskede Victoria som en stor helt?


Alt dette får du svar på i dette morsomme, spennende og actionfylte 100% CGI eventyret!

Specifications
Item No. 5706122359198
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Animasjon
Aldersgrense 7 år
Antall disker 2
Spilletid 1 time 16 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading