This website uses cookies to enhance your experience.

Welcome To Monster High

Monstre levde en gang i skjul - selv for hverandre - fordi de var redde for at de ville være i fare hvis menneskene visste at de eksisterte. Men Draculaura, datteren til Dracula, og de gode monstervenninnene hennes, drømte om en skole der alle var velkommen og ble godtatt for den de var. De er fast
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Monstre levde en gang i skjul - selv for hverandre - fordi de var redde for at de ville være i fare hvis menneskene visste at de eksisterte.


Men Draculaura, datteren til Dracula, og de gode monstervenninnene hennes, drømte om en skole der alle var velkommen og ble godtatt for den de var. De er fast besluttet på realisere drømmene sine og reiser verden rundt på et storslått eventyr for å rekruttere nye studenter. Men intriger oppstår selv på dette fantastiske stedet: en ondskapsfull zombie sprer trøbbel i stedet for vennskap, og studentene må leve med frykten for at hemmelighetene deres avsløres. Nå må venninnegjengen redde skolen sin, slik at hvert enkelt monster får et sted der de hører til og kan være seg selv!


 

Bonusmateriale
Ever After High
Specifications
Item No. 76NSD8308680
Utgitt 2016
Format DVD
Sjanger Barn
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 10 minutter
Undertekst (Norsk tale)
    Loading
    Loading