This website uses cookies to enhance your experience.

Yohan - Barnevandrer

Yohan - Barnevandrer er historien om en av de mange barnevandrerne på Sørlandet for mer enn 100 år siden. Filmen er en Askeladden-fortelling om talentfulle Yohan, tiåringen som bor på en fattig heigård sammen med sine foreldre og fire søsken. Han blir tvunget ut på vandring til de rikere gårdene øst
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Yohan - Barnevandrer er historien om en av de mange barnevandrerne på Sørlandet for mer enn 100 år siden. Filmen er en Askeladden-fortelling om talentfulle Yohan, tiåringen som bor på en fattig heigård sammen med sine foreldre og fire søsken. Han blir tvunget ut på vandring til de rikere gårdene øst på Sørlandet, hvor han får jobb som gjeter - buskapen må beskyttes mot ulv, bjørn og truende mennesker.


Mot alle odds klarer Yohan å overleve, selv med utgangspunkt i bunnløs fattigdom og utallige utfordringer. Dette er hans historie, preget av misunnelse, jantelov, forelskelse og kampen mellom det gode og det onde.


Den actionfylte filmen, skrevet og regissert av Grete Salomonsen (Kamilla Og Tyven-filmene), er tro mot de historiske fakta om barnevandringene som fant sted på Sørlandet på 1800-tallet og helt fram til 1910. Filmen bygger på sanne historier.


 

Specifications
Item No. 1488131
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Familiefilm
Aldersgrense 7 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 2 minutter
    Loading
    Loading