This website uses cookies to enhance your experience.

Bigger Stronger Faster

Amerika definerer seg selv i superlativ: vi er det største, sterkeste, raskeste landet i verden. Vi belønner fart, størrelse og fremfor alt: det å vinne - i idrett, i forretningslivet og i krig. Metaforisk sett er det en nasjon på steroider. Er det noe rart at så mange av dagens helter går på
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Amerika definerer seg selv i superlativ: vi er det største, sterkeste, raskeste landet i verden. Vi belønner fart, størrelse og fremfor alt: det å vinne - i idrett, i forretningslivet og i krig. Metaforisk sett er det en nasjon på steroider. Er det noe rart at så mange av dagens helter går på ytelsesfremmende medikamenter?


Med sin blanding av komedie og patos, er Bigger, Stronger, Faster en kollisjon av popkultur, animerte sekvenser og førstepersonsfortelling, og har et persongalleri som varierer fra amerikanske kongressmenn, profesjonelle idrettsutøvere og medisinske eksperter til hverdagens treningsfantaster. I hjertet av historien er regissør Christopher Bell og hans to brødre, som under oppveksten idoliserte muskuløse kjemper som Hulk Hogan, Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger, og som senere ble medlemmer av en steroidkultur i et forsøk på å realisere sin amerikanske drøm. Når du oppdager at dine helter har brutt alle regler, følger du da reglene eller følger du dine helter?


 

Specifications
Item No. NDVDSF4881
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading