This website uses cookies to enhance your experience.

En Iskald Verden (Frozen Planet)

Bli med på ditt livs reise når de prisbelønte skaperne av Planeten vår (Planet Earth) tar oss med på den ultimate polarekspedisjonen til et landskap som tar pusten fra deg! Arktis og Antarktis er til sammen den siste, store villmarken på jorden. Storslagenheten, landskapets skjønnhet og naturens
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bli med på ditt livs reise når de prisbelønte skaperne av Planeten vår (Planet Earth) tar oss med på den ultimate polarekspedisjonen til et landskap som tar pusten fra deg!


Arktis og Antarktis er til sammen den siste, store villmarken på jorden. Storslagenheten, landskapets skjønnhet og naturens krefter - været, havet og isen - finner man ingen andre steder på vår planet. Her finner vi bl.a. isbjørner, pingviner, spekkhoggere og albatrosser.Med den seneste kamerateknikken på land, i luften og under vann, følger vi deres fascinerende liv gjennom årstidene. Siden begge polområdene er truet som følge av klimaforandringene, kan dette være vår siste sjanse til å se den store villmarken før den forandres for alltid.

Specifications
Item No. 803752
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 7
Antall disker 4
Spilletid 5 timer 35 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading