This website uses cookies to enhance your experience.

Fra D-Dag Til Berlin - Europa I Krig

Dette er historien om mot, oppofrelse og offer. De samlede militære operasjoner fra D-Dagen i Juni 1944 til det endelige angrepet på Tyskland i 1945 representerer en av de største militære offensiver noensinne kjempet - men til en høy pris. Ansikt til ansikt med den tunge oppgaven om å frigjøre
Price
kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette er historien om mot, oppofrelse og offer. De samlede militære operasjoner fra D-Dagen i Juni 1944 til det endelige angrepet på Tyskland i 1945 representerer en av de største militære offensiver noensinne kjempet - men til en høy pris.


Ansikt til ansikt med den tunge oppgaven om å frigjøre Europa fra Nazistene, visste de allierte at dennne kampanjen ville avgjøre den andre Verdenskrig, som ville ende enten i et knusende nederlag, eller en storslått seier. Fra Cherbourgs fall til frigjørelsen av Paris til slaget ved Bulge, på tross av fryktelige tap, ga de allierte aldri opp. Fotografier fra arkivene bringer disse ville slagene til live nok en gang, med et vitnesbyrdaktig innhold, og ved å bruke Britiske, Amerikanske og Tyske soldater som forsikrer at historiene og motet på begge sider blir fortalt.
Specifications
Item No. 62152IN
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Krigsdokumentar
Aldersgrense 15 år
Antall disker 7
Spilletid 8 timer
    Loading
    Loading