This website uses cookies to enhance your experience.

Fra Nordpolen Til Sydpolen Med Michal Palin

Med Fra Pol Til Pol følger Michael Palin opp suksessen fra sin første verdensomspennende reisedokumentar, Jorden Rundt På 80 Dager, denne gangen i et kappløp med tiden for å komme seg fra Nordpolen til Sørpolen. Palin lar seg ikke stoppe av noe, prøver omtrent hva som helst og tar seg alltid tid til
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med Fra Pol Til Pol følger Michael Palin opp suksessen fra sin første verdensomspennende reisedokumentar, Jorden Rundt På 80 Dager, denne gangen i et kappløp med tiden for å komme seg fra Nordpolen til Sørpolen.


Palin lar seg ikke stoppe av noe, prøver omtrent hva som helst og tar seg alltid tid til en god kopp te. Underveis blir han med i en dokumentar om hummer i Novgorod, deltar i en babyrulleseremoni i et kypriotisk bryllup, blir sittende fast i rushtrafikken på Nilen, kjøper kylling i Wadi Halfa, handler kameler i Khartoum og får foreskrevet bark av en heksedoktor i Mpulugu for å bli kvitt sin onde skygge. Selv når alt går etter planen reiser Palin på uvanlige måter - med hundeslede på Svalbard, i en pram nedover Dnepr, på taket av et tog gjennom den nubiske ørkenen, i varebil gjennom Sudan, i varmluftsballong over Kenya og over Tanganyikasjøen på «African Queen». Palin kaster seg inn i de lokale kulturene med nysgjerrighet og mot, og med sin kjente, fattede holdning riser han seg med bjørkekvister i en finsk sauna og vasser i søle på et kursted i Odessa. Dette er en uforglemmelig reiseopplevelse for alle sofaturister.

Specifications
Item No. 75162IN
Utgitt 1992
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 15
Antall disker 3
Spilletid 6 t 40 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading