This website uses cookies to enhance your experience.

Michael Palins Nye Europa (DVD)

Michael Palins siste oppdagelsesreise tar ham med til tidligere forbudte land i det nye Europa som inntil for få år siden var godt gjemt bak jernteppet. Nå som jernteppet er borte og den kalde krigen over, kan Michael nyte friheten og bevege seg fritt gjennom denne uutforskede delen av hans eget
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Michael Palins siste oppdagelsesreise tar ham med til tidligere forbudte land i det nye Europa som inntil for få år siden var godt gjemt bak jernteppet.


Nå som jernteppet er borte og den kalde krigen over, kan Michael nyte friheten og bevege seg fritt gjennom denne uutforskede delen av hans eget kontinent. Michael reiser gjennom tjue land fra Estland i nord til Tyrkia i sør - der hvor Europa strekker seg mot Asia ved Bosporus. Noen av landene ligger i Sentral-Europa, noen i Øst-Europa og noen fordeler seg på to kontinenter, og alle er utrolig fascinerende.



Underveis møter han Det hvite broderskap i Bulgaria og oppdager nye karrieremuligheter på catwalken i Budapest. Han blir kjent med Dracula-kulten i Transilvania og kaster klærne for å la seg behandle av blodigler i Viinistu. I det tidligere Øst-Tyskland prøvekjører han en stridsvogn fra den røde armé, og i Polen frakter han morgenpassasjerene fra Poznan til Wolsztyn i et damplokomotiv. De sju episodene av Michael Palins nye Europa er fulle av humor, innsikt og pussige innfall. De tegner et bilde av en gjenforent, rik og mangfoldig verdensdel som både er varm og imøtekommende, men også ukjent.

Specifications
Item No. 49162NO
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 3
Spilletid 5 t 50 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading