This website uses cookies to enhance your experience.

Mysteriet Picasso (DVD)

Item No. 137076
I 1955 lyktes det for Henri Georges-Clouzot å overtale sin venn Pablo Picasso -århundrets mest innflytelsesrike kunstner - til å male foran filmkameraet. Med nyskapende teknikk kunne hele prosessen fanges opp uten at kunstneren selv stod i veien. Resultatet er en forbløffende og uforglemmelig
Price
kr 79,00 - kr 19,75 kr 59,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 1955 lyktes det for Henri Georges-Clouzot å overtale sin venn Pablo Picasso -århundrets mest innflytelsesrike kunstner - til å male foran filmkameraet.


Med nyskapende teknikk kunne hele prosessen fanges opp uten at kunstneren selv stod i veien. Resultatet er en forbløffende og uforglemmelig filmopplevelse, hvor de fantastiske bildene synes å vokse ut av ingenting. Et genis skaperkraft er fanget i selve prosessen, og et halvt århundre senere er filmen stadig en av de beste kunstnerdokumentarene som noen gang er laget.Den franske regissøren Henri Georges-Clouzot er best kjent for Fryktens lønn og Les Diaboliques, som begge regnes blant 1950 tallets beste filmer. Men Mysteriet Picasso må også betraktes som et mesterverk og i 1984 utpekte den franske regjeringen filmen til et nasjonalt klenodie.

Specifications
Item No. AWE0399NDVD
Utgitt 1956
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 28 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading