This website uses cookies to enhance your experience.

New Scandinavian Cooking: Tinas matreise i Sverige - Sommerprogrammer (DVD)

Denne DVD-en inneholder alle Tinas sommer-programmer fra serien New Scandinavian Cooking. Etter suksessen på svensk og nordisk TV har Tina laget denne engelskspråklige serien for det amerikanske og internasjonale publikummet. I denne serien blir Sverige vist fram på en helt ny måte - nemlig gjennom
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne DVD-en inneholder alle Tinas sommer-programmer fra serien New Scandinavian Cooking. Etter suksessen på svensk og nordisk TV har Tina laget denne engelskspråklige serien for det amerikanske og internasjonale publikummet. I denne serien blir Sverige vist fram på en helt ny måte - nemlig gjennom maten til Tina.


New Scandinavian Cooking er mye mer enn en matserie. I denne serien drar Tina med seg det spesialdesignede mobile kjøkkenet og reiser på kryss og tvers i Sverige. Gjennom Tinas mat blir vi bedre kjent med vårt nærmeste naboland og får se mye av hva dette landet har å by på. I Dalarna blir vi med Tina og feirer midtsommer på erkesvensk vis og Tina lager deilig dill-brennevin og spennende sommermat. Tina legger også turen til Stockholms skjærgård hvor hun blant annet lager en nydelig melonsalat og en frisk sitron og champagne-dessert. Tina gir oss også et innblikk i skjærgårdens historie innimellom matlagningen.


 


Fra hennes hjemlige trakter helt sør i Sverige får vi se at Tina fanger ål og lager de deiligste åleretter. Tina forteller også om de mystiske Ale Stenar fra vikingtiden før hun lager maiskylling og rosmarin blåskjell.
 


Med DVD-en får du også med oppskrifter fra serien. I tillegg får du se tv-materiale som ikke amerikanske tv-tittere fikk se… PROGRAM:
- Gotland. An Island Well Done
- Dalarna: Midtsommer Nights Cream
- Stockholm: Royal Swedish Meat Balls
- Skokloster: Early Noble Harvest
- Vestkysten: Deep Dining
- Stockholm skjærgård: The Coast Is Clear
- Göteborg: Fish Capital

Specifications
Item No. 7041271566430
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 52 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk
    Loading
    Loading