This website uses cookies to enhance your experience.

Rivals - Crime

Item No. 124803
Møt noen av de mest fascinerende personene i moderne tid i noen av de vanskeligste situasjonene og på hver sin side - Rivalene. Al Capone mot Elliot Ness ------------------------------- FBI-agenten Elliot Ness så det som sin livsoppgave å få slutt på mafiabossen Al Capones skrekkvelde. Han og hans
Price
kr 149,00 - kr 100,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Møt noen av de mest fascinerende personene i moderne tid i noen av de vanskeligste situasjonene og på hver sin side - Rivalene.


Al Capone mot Elliot Ness
-------------------------------
FBI-agenten Elliot Ness så det som sin livsoppgave å få slutt på mafiabossen Al Capones skrekkvelde. Han og hans menn, de ubestilkkelige, gjorde alt for å lykkes. 
 
Bonnie & Clyde mot Ted Hinton
-------------------------------------
Sheriff Ted Hinton jaget Bonnie & Clyde gjennom store deler av de krimherjede Sørstatene på 1930-tallet. Til slutt møttes de i en blodig, historisk skuddveksling. 
 
Hoover mot Dillinger
----------------------------------------
FBI-agenten Edgar J. Hoover gjorde et ærlig forsøk på å bekjempe lovløsheten, idet John Dillinger, i følge enkelte en moderne Robin Hood, ranet banker og politistasjoner på løpende bånd. 
 
Jack Ruby mot Lee Harvey Oswald
----------------------------------------
Etter drapet på president John F. Kennedy ble Lee Harvey Oswald anholdt for udåden. Jack Ruby valgte å ta loven i egne hender. Foran øynene på 10 millioner tv-seere skjøt Ruby Oswald på nært hold.

Specifications
Item No. 5708228991029
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 3 timer
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading