This website uses cookies to enhance your experience.

Stanley Kubrick - A Life In Pictures

Jan Harlan har jobbet tett sammen med Stanley Kubrick i 30 år og denne dokumentaren springer ut fra et ønske om presentere et mangefasettert bilde av den avdøde filmskaperen. Gjennom unike arkivopptak, klipp fra alle hans filmer, intervjuer med familie og kolleger får vi høre om Kubricks sjarmerende
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jan Harlan har jobbet tett sammen med Stanley Kubrick i 30 år og denne dokumentaren springer ut fra et ønske om presentere et mangefasettert bilde av den avdøde filmskaperen.


Gjennom unike arkivopptak, klipp fra alle hans filmer, intervjuer med familie og kolleger får vi høre om Kubricks sjarmerende egenskaper, men også om hans mer kyniske sider. Blant annet kunne hans ekstreme perfeksjonisme være vanskelig å takle for mange.Filmen er ment å drepe de mange ryktene som har svirret om en mann som beskyttet privatlivet sitt med omhu. Særlig den lange pausen mellom de to siste produksjonene hans Full Metal Jacket (1987) og Eyes Wide Shut (1999) fikk folk til å spekulere. Klarte ikke Kubrick å fullføre et filmprosjekt lenger? Hadde perfeksjonismen hans tatt fullstendig overtaket?Dokumentaren gir nødvendigvis ikke svar på alle spørsmål, men er likevel en unik mulighet til å komme litt nærmere inn på den genierklærte og myteomspunnete regissøren.

Specifications
Item No. 7321940211589
Utgitt 2001
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 17 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading