This website uses cookies to enhance your experience.

Where To Invade Next

Michael Moore, Oscar-vinnende regissør og provokatør, er tilbake. Og han har et oppdrag! Bevæpnet med patriotisme og håp for framtiden undersøker han hva USA kan lære av andre land og invaderer utvalgte nasjoner for å "stjele" deres beste ideer og ta de med tilbake til USA. Blant annet besøker han
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Michael Moore, Oscar-vinnende regissør og provokatør, er tilbake. Og han har et oppdrag! Bevæpnet med patriotisme og håp for framtiden undersøker han hva USA kan lære av andre land og invaderer utvalgte nasjoner for å "stjele" deres beste ideer og ta de med tilbake til USA.


Blant annet besøker han Norge og lavsikkerhetsfengselet på Bastøy for å lære om våre holdninger til fengelsvesen, åpen soning og rehabilitering. Han møter også Trond Blattmann, som ledet ''Nasjonal støttegruppe etter 22. juli-hendelsene'' . Sammen snakker de om hevn og sorg etter at Blattmanns sønn ble drept på Utøya. Med dokumentarsuksessene "Bowling for Columbine" og "Fahrenheit 9/11" i bagasjen er Moore klar med sin første film på over 6 år. Og med sin vanlige humor og skarpe satire skaper Moore en gjennomtenkt og humoristisk film om forskjellene i en globalisert verden og jakten på den amerikanske drømmen.
Specifications
Item No. 1172-91D0
Utgitt 2016
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense 12 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 55 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading