This website uses cookies to enhance your experience.

12 Years A Slave

12 Years A Slave er basert på den sanne historien om Solomon Nothurp (Chiwetel Ejiofor), en fri svart mann fra New York som blir bortført og solgt som slave i 1850-tallets Louisiana. Her følger vi hans desperate kamp for å komme seg tilbake til familien og livet. Som slave blir Solomon utsatt for
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
12 Years A Slave er basert på den sanne historien om Solomon Nothurp (Chiwetel Ejiofor), en fri svart mann fra New York som blir bortført og solgt som slave i 1850-tallets Louisiana. Her følger vi hans desperate kamp for å komme seg tilbake til familien og livet.


Som slave blir Solomon utsatt for ufattelig grusomhet, men møter også uventet godhet. Han må kjempe både for å overleve og for å beholde verdigheten. I sitt tolvte år som slave møter han en kanadisk slavemotstander som kommer til å forandre livet hans for alltid.Rollebesetningen i 12 Years A Slave er intet mindre enn formidabel. I tillegg til Ejiofor har regissør Steve McQueen (Hunger, Shame) også med seg Michael Fassbender, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Paul Dano, Paul Giamatti, Lupita Nyong'o, Sarah Paulson og Alfre Woodard. Det sterke dramaet vant både Oscar og Golden Globe for beste film, samt Oscar-priser også for beste tilrettelagte manus og beste kvinnelige birolle (Nyong'o).

Specifications
Item No. 1200252
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 9 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, engelsk
    Loading
    Loading