This website uses cookies to enhance your experience.

A Guide To Recognizing Your Saints / Cashback (DVD)

  A Guide to Recognizing Your Saints (2007) Dette er et fengslende drama om en gutts oppvekst i Astoria, New York. Gjengopprør, rasemotsetninger, seksualitet og brutalitet preger miljøet i forstaden. Når Dito ser sine venner dø, havne i fengsel eller falle bort til narkotika, lærer han å gjenkjenne
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


A Guide to Recognizing Your Saints (2007)
Dette er et fengslende drama om en gutts oppvekst i Astoria, New York. Gjengopprør, rasemotsetninger, seksualitet og brutalitet preger miljøet i forstaden. Når Dito ser sine venner dø, havne i fengsel eller falle bort til narkotika, lærer han å gjenkjenne hverdagens helgener.Cashback (2006)
Dumpet og søvnløs begynner Ben å jobbe kveldsskiftet på det lokale supermarkedet - et tvilsomt karrierevalg som gjør at han kommer i kontakt med de mest merkelige karakterer. Mennesker bearbeider sorg på forskjellige måter og Ben oppdager at han har evner utover det vanlige - han kan stoppe tiden. Når han plutselig oppdager kjærligheten på nytt, blir han tvunget til å ta et valg: bli i nåtiden og la verden gå fremover eller leve for alltid i en ”pause” verden.

Specifications
Item No. 7319980077920
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 14 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk
    Loading
    Loading