This website uses cookies to enhance your experience.

A Home At The End Of The World (DVD)

Et unikt vennskap utvikler seg til en uvanlig trekantromanse når den bifile Bobby og den homofile Jonathan flytter inn i en leilighet sammen med Clare. Filmen skildrer tolv år av guttenes liv, fra de blir bestevenner som barn i Cleveland, Ohio til de treffes igjen som unge voksne i New York City.
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Et unikt vennskap utvikler seg til en uvanlig trekantromanse når den bifile Bobby og den homofile Jonathan flytter inn i en leilighet sammen med Clare.
Filmen skildrer tolv år av guttenes liv, fra de blir bestevenner som barn i Cleveland, Ohio til de treffes igjen som unge voksne i New York City. Farrell er blitt utropt til en av nåtidens store unge skuespillere og gjør her en glitrende jobb som den positive, optimistiske og muligens naive Bobby. Vi møter også Sissy Spacek som Alice Glover, den ukonvensjonelle moren til Jonathan. Forfatter Michael Cunningham (The Hours) har skrevet manus basert på sin egen roman og viser nok en gang sin evne til å skildre personer og intime forhold med intelligens og humor.Skuespillere
Colin Farrell, Dallas Roberts, Robin Wright, Sissy Spacek

Specifications
Item No. 5706122366660
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 33 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading