This website uses cookies to enhance your experience.

Another Year

Komedien og dramaet fra den britiske mesterregissøren Mike Leigh har fått terningkast 6 av et stort antall norske aviser i tillegg til Gledesspreder-prisen ved filmfestivalen i Haugesund. Vi følger fire årstider i livene til det middelaldrende ekteparet Tom and Gerri (Jim Broadbent og Ruth Sheen),
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Komedien og dramaet fra den britiske mesterregissøren Mike Leigh har fått terningkast 6 av et stort antall norske aviser i tillegg til Gledesspreder-prisen ved filmfestivalen i Haugesund.
Vi følger fire årstider i livene til det middelaldrende ekteparet Tom and Gerri (Jim Broadbent og Ruth Sheen), deres 30-årige ungkarssønn Joe og Gerris single kollega Mary (Lesley Manville). En samling møter og små begivenheter viser Leighs evne til å forvandle det hverdagslige livet til noe meningsfylt. Another Year er en sterk men allikevel var film om familie, vennskap og aldring, som balanserer humor og melankoli. En av årets, eller hvilket som helst års, beste filmer, i følge det kjente, britiske filmmagasinet Empire.Britiske Mike Leigh (f. 1943) har jobbet med film og teater i en årrekke, og ble adlet i 1993 for sitt arbeid. Han har blant annet laget Naked (1993), Secrets &sLies (1996), Topsy-Turvy (1999), Vera Drake (2004) og Happy-Go-Lucky (2008). Han har blitt nominert til Oscar seks ganger som regissør og manusforfatter.

Specifications
Item No. 803136
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 2 timer 4 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading