This website uses cookies to enhance your experience.

Bobby

Det er valgdagen den 6.juni, 1968. Det er forandring og opprør i luften. Robert Kennedy stiller som demokratenes presidentkandidat og skal holde en viktig mottakelse på The Ambassador Hotel. Personalet og gjestene står på hodet for denne store begivenheten, og vi følger 22 personer som alle befinner
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er valgdagen den 6.juni, 1968. Det er forandring og opprør i luften. Robert Kennedy stiller som demokratenes presidentkandidat og skal holde en viktig mottakelse på The Ambassador Hotel.


Personalet og gjestene står på hodet for denne store begivenheten, og vi følger 22 personer som alle befinner seg på hotellet denne dagen: Den utro direktøren (W. H. Macy), den pensjonerte portieren (A. Hopkins) som ikke klarer å forlate jobben, to unge som skal gifte seg for at han skal unngå å bli sendt til Vietnam (L. Lohan og E. Wood), en alkoholisert nattklubbsangerinne (D. Moore) og to unge kampanjemedarbeidere som opplever sin første syretrip.


22 mennesker som får sine liv dypt berørt da Kennedy brutalt blir skutt ned på hotellet. Filmen fokuserer på forholdet mellom kjønnene, mellom raser og de sosiale forskjeller som utgjør selve fundamentet for menneskeheten. Vi får beskue hvordan disse alminnelige menneskenes liv kan endre seg radikalt i løpet av et øyeblikk, under en av de mest betydningsfulle hendelsene i amerikansk historie.

Specifications
Item No. 5706122391600
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 52 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading