This website uses cookies to enhance your experience.

Cesar Chavez

Cesar Chavez skildrer fremveksten av en moderne amerikansk helt. Filmen forteller historien om den berømte borgerrettighetsforkjemperen og arbeiderorganisatoren som slites mellom pliktene som ektemann og far og engasjementet i kampen for en rettferdig og levelig lønn for undertrykte
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Cesar Chavez skildrer fremveksten av en moderne amerikansk helt. Filmen forteller historien om den berømte borgerrettighetsforkjemperen og arbeiderorganisatoren som slites mellom pliktene som ektemann og far og engasjementet i kampen for en rettferdig og levelig lønn for undertrykte landbruksarbeidere i California.


Som en lidenskapelig forkjemper for ikkevold, møter Chavez den harde virkeligheten med en rasistisk politistyrke og aggressive bønder som ønsker å utnytte en arbeidsstyrke som for det neste består av meksikanere. Gjenom sitt utrettelige arbeid inspirerer Chavez millioner av både meksikanere og amerikanere i kampen for sosial rettferdighet, i en reise som beviser at ett enkelt menneske faktisk kan endre verden.
Specifications
Item No. 52GSD8304822
Utgitt 09.11.2015
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 37 miutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading