This website uses cookies to enhance your experience.

Danielle Steel - Fine Things (DVD)

Bernie virkeliggjør sitt høyeste ønske da han møter og gifter seg med den vakre, fraskilte Liz O'Reilly. Deres liv sammen med hennes lille datter er fylt med glede, men kort tid etter at deres sønn er født rammes Liz av uhelbredelig kreft. Bernie og den åtte år gamle Jane kjemper fortvilet for å
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bernie virkeliggjør sitt høyeste ønske da han møter og gifter seg med den vakre, fraskilte Liz O'Reilly. Deres liv sammen med hennes lille datter er fylt med glede, men kort tid etter at deres sønn er født rammes Liz av uhelbredelig kreft.


Bernie og den åtte år gamle Jane kjemper fortvilet for å holde sammen sin nyskapte familie. Plutselig dukker Janes kjødelige far, Liz' eksmann, den tidligere straffede Chandler Scott opp fra fortiden. Han forlanger penger for å gi avkall på foreldreretten til Jane. Retten gir ham midlertidig besøksrett, og han kidnapper henne og flykter til Mexico. Bernie, livredd og alene, leter seg frem til ham og får den forskremte jenta med seg hjem, og må prøve å gjenoppdage de edle sider av sitt liv.
Specifications
Item No. 86392IN
Utgitt 1990
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 18 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading