This website uses cookies to enhance your experience.

Den Siste Gudfaren (DVD)

Suksessen Corleone ga oss historien om Cosa Nostras grusomme sjef Totó "Udyret" Riina. Dette er oppfølgerserien og den sanne historien om Riinas etterfølger Bernardo "Traktoren" Provenzano" som var på flukt fra italiensk politi i over 40 år. Etter arrestasjonen av Totó Riina tar den fryktløse
Price
kr 149,00 - kr 50,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Suksessen Corleone ga oss historien om Cosa Nostras grusomme sjef Totó "Udyret" Riina. Dette er oppfølgerserien og den sanne historien om Riinas etterfølger Bernardo "Traktoren" Provenzano" som var på flukt fra italiensk politi i over 40 år.


Etter arrestasjonen av Totó Riina tar den fryktløse Bernardo Provenzano makten over den sicilianske mafiaen Cosa Nostra. Når han overtar er mafiaen svekket, men hans plan er å gjenoppbygge Cosa Nostra til tidligere høyder. Han stopper alle oppsiktsvekkende mord og angrep på ulike institusjoner, og fokuserer heller på å bygge opp de økonomiske og kriminelle forholdene som i nær fremtid vil bidra til at mafiaen gjenvinner makten.Ingen kjenner Cosa Nostras nye sjef, ingen vet hvordan han ser ut. Det eneste bildet av ham er mer enn femti år gammelt. "Traktoren" Provenzano er et spøkelse, og for i det hele tatt å finne ham, bestemmer politiet seg for å opprette en spesialstyrke som kun har ett oppdrag: å finne skjulestedet til den fryktede mafialederen.

Specifications
Item No. 802906
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 4 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading