This website uses cookies to enhance your experience.

Det Beste Som Kunne Skje

Da Terry Wolfmeyers (Joan Allen) mann plutselig en dag forlater henne og deres fire døtre uten så mye som et ord til farvel, snus tilværelsen for den vellykkede forstadsfamilien fullstendig på hodet! Terry finner raskt trøst i flasken og balanserer hårfint mellom nevrotisk selvmedlidenhet og
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Da Terry Wolfmeyers (Joan Allen) mann plutselig en dag forlater henne og deres fire døtre uten så mye som et ord til farvel, snus tilværelsen for den vellykkede forstadsfamilien fullstendig på hodet! Terry finner raskt trøst i flasken og balanserer hårfint mellom nevrotisk selvmedlidenhet og alkoholpåvirkede oppturer.


Reaksjonsmønstrene til hennes fire egenrådige døtre er forskjellig, men stort sett konsentrerer de seg om seg og sitt. Inn fra høyre, eller rettere sagt, inn fra hagen, kommer Denny (Kevin Costner), en gammel venn og eks-baseballstjerne, som utover det å ha et umiskjennelig hasj- og alkoholmisbruk, forsøker å pleie sin nåværende karriere som radiovert på den lokale radiostasjonen.


 


Langsomt får Denny en plass i familien Wolfmeyers dagligliv - først som Terrys "drikkevenn", senere som stedfortreder for ektemann og far som ikke lenger er til stede, og det kommer ikke til å gå stille for seg, når man som Denny, ikke har tatt ansvar på mange år.

Specifications
Item No. 5706122362532
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 52 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading