This website uses cookies to enhance your experience.

En Sporvogn Til Begjær (1995) (DVD)

Tennesse Williams sitt mesterverk for første gang i uklippet versjon. Med Alec Baldwin, John Goodman, Jessica Lange og Diane Lane! I 1951 ble den første versjonen av "En sporvogn til begjær" laget. Marlon Brando, Vivien Leigh og mange andre laget filmhistorie med den veldig sterke historien om en
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tennesse Williams sitt mesterverk for første gang i uklippet versjon. Med Alec Baldwin, John Goodman, Jessica Lange og Diane Lane!


I 1951 ble den første versjonen av "En sporvogn til begjær" laget. Marlon Brando, Vivien Leigh og mange andre laget filmhistorie med den veldig sterke historien om en manns misbruk av en drømmende kvinne.
 


I denne tv-produksjonen er det John Goodman, Jessica Lange, Diane Lane og Alec Baldwin som har de sentrale rollene i historien om den drømmende Blanche, som til tross for at hun har vært nødt til å flytte inn hos søsteren nekter å gi opp sin verdighet og storhet. Hun var tross alt en velstående dame, et medlem av den høyeste sosietet før "det" skjedde. Jessica Lange spiller Blanche, og Alec Baldwin spiller søsterens tyranniske ektemann Stanley.

Specifications
Item No. NO1098776
Utgitt 1995
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 time 30 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading