This website uses cookies to enhance your experience.

Fierce People

15 år gamle Finn bor hos sin mor i New York og drømmer om å tilbringe sommeren sammen med sin antropolog-far i den sydamerikanske jungelen, hvor han studerer den krigerske Yahomano-stammen. Men Moren sitt kokainmisbruk står i veien for denne eksotiske reisen, og i stedet innkvarteres de to på
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
15 år gamle Finn bor hos sin mor i New York og drømmer om å tilbringe sommeren sammen med sin antropolog-far i den sydamerikanske jungelen, hvor han studerer den krigerske Yahomano-stammen.


Men Moren sitt kokainmisbruk står i veien for denne eksotiske reisen, og i stedet innkvarteres de to på rikingen Ogden C. Osborne (DONALD SUTHERLAND) sitt eksotiske gods? Her opplever Finn overklassen og deres overdrevne livsstil på nært hold, og på samme måte som hans far studerer indianerne studerer Finn nå de rike. Imens forsøker moren iherdig å holde seg borte fra alkohol og kokain. Finn får et godt øye til Ogdens barnebarn Maya, men det går snart opp for han at enhver stamme har sine egne regler - spesielt når det kommer til hvem de slipper inn i varmen- eller ikke.

Specifications
Item No. 5706122383162
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Drama, Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 47 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading