This website uses cookies to enhance your experience.

Slottet I Provence (DVD)

Postmannen Joseph Ferdinand Cheval leverer post langs Drôme, fra landsby til landsby. På veien møter han kvinnen i sitt liv, Philomena, og de får snart datteren Alice. Cheval elsker datteren høyt, og setter i gang med en utrolig utfordring: Han vil bygge et utrolig palass til henne med sine egne
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Postmannen Joseph Ferdinand Cheval leverer post langs Drôme, fra landsby til landsby. På veien møter han kvinnen i sitt liv, Philomena, og de får snart datteren Alice. Cheval elsker datteren høyt, og setter i gang med en utrolig utfordring: Han vil bygge et utrolig palass til henne med sine egne hender.

Han bruker 33 år av sitt liv til å bygge noe helt ekstraordinært: "Det ideelle palasset". Dette er en historie fra virkeligheten. Den lokale postmannen Ferdinand Cheval bygde et utrolig steinpalass mellom 1879 og 1912 i sin hage i Hauterives uten noen som helst kunnskap om arkitektur. Den "ideelle palasset" er nå betraktet som et ekstraordinært eksempel på naiv arkitektur og har inspirert kunstnere i mer enn et århundre.

Skuespillere
Jacques Gamblin, Laetitia Casta
Specifications
Item No. STO2019041
Utgitt 2019
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 t 45 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading