This website uses cookies to enhance your experience.

Gomorra (DVD)

Regissør Matteo Garrone legger ikke fingrene imellom når han skildrer den italienske mafiaens ekstreme framferd. Gomorrah er basert på Roberto Savianos internasjonale bestselger om den italienske mafiaen. Den sjokkerer med sin usentimentale skildring av voldsspiralen mellom rivaliserende gjenger
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Regissør Matteo Garrone legger ikke fingrene imellom når han skildrer den italienske mafiaens ekstreme framferd. Gomorrah er basert på Roberto Savianos internasjonale bestselger om den italienske mafiaen. Den sjokkerer med sin usentimentale skildring av voldsspiralen mellom rivaliserende gjenger utenfor Napoli, men den oppleves samtidig som autentisk.


Garrone har fjernet mye av den journalistiske dokumentasjonen fra Savianos bok (som gjør at forfatteren i dag voktes av livvakter døgnet rundt) til fordel for et tettere drama. Det er den konstante frykten rollefigurene lever under som driver handlingen ubønnhørlig framover til sin naturlige og brutale konklusjon. Garrone holder frem et råtnende stykke Europa for oss, han viser oss med enkle grep den logikken som styrer den italienske mafiaen og hvordan den gjennomsyrer italiensk samfunnsliv.

Specifications
Item No. 802678
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 12 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading