This website uses cookies to enhance your experience.

Sjette Juni (DVD)

Samira er en 24 år gammel søt og glad jente som burde ha sin beste tid i livet foran seg. Men familien hennes har bestemt at hun skal giftes bort til en mann hun ikke elsker. Om hun nekter risikerer hun å bli utsatt for æresdrap. Hasse er en middelaldrende mann som sitter fengslet på grunn av
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samira er en 24 år gammel søt og glad jente som burde ha sin beste tid i livet foran seg. Men familien hennes har bestemt at hun skal giftes bort til en mann hun ikke elsker. Om hun nekter risikerer hun å bli utsatt for æresdrap.


Hasse er en middelaldrende mann som sitter fengslet på grunn av fyllekjøring. Han skal ut om en uke og gleder seg til å leve et normalt liv sammen med sin kone og sønn.Gertrud har vært enke i ni år, men klarer ikke å slippe taket i sin døde ektemann Gustav. Men naboen Bertil synes at det er på tide at hun går videre, og vil at hun skal begynne på nytt med ham.16 år gamle Fredrik rømmer hjemmefra da han får vite at kjæresten hans er gravid ? og at hun planlegger å ta abort. Noe som Fredrik tross sin unge alder ikke vil akseptere.Disse fire menneskenes veier møtes gjennom en rekke omstendigheter. Deres felles søken etter frihet fører dem sammen. Det er sjette juni.

Specifications
Item No. 5706122363218
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Drama, Roadmovie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 38 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading