This website uses cookies to enhance your experience.

Forrest Gump (DVD)

Tom Hanks gir oss en utrolig oppvisning som Forrest i denne prisbelønte filmen av regissør Robert Zemeckis. Filmen rokket ved kinotallenes historie og rørte alles hjerter som ingen annen film har gjort tidligere. Gjennom tre turbulente tiår, rir Forrest på en bølge av begivenheter som fører ham fra
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tom Hanks gir oss en utrolig oppvisning som Forrest i denne prisbelønte filmen av regissør Robert Zemeckis. Filmen rokket ved kinotallenes historie og rørte alles hjerter som ingen annen film har gjort tidligere.


Gjennom tre turbulente tiår, rir Forrest på en bølge av begivenheter som fører ham fra å bli stemplet som en evneveik person til å bli en berømt fotball stjerne, fra Vietnam-helt til rekekonge, fra æresbevisninger i Det Hvite Hus og inn i armene til hans store kjærlighet, Jenny. Forrest blir selve symbolet på en æra. Han store hjerte forstår mer enn hans begrensede IQ. Hans moralske samvittighet er aldri i tvil. Hans seiere blir en inspirasjon for oss alle. Forrest Gump - en fantastisk livshistorie.

Specifications
Item No. NO1107936
Utgitt 1994
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 2 timer 16 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading