This website uses cookies to enhance your experience.

Frost/Nixon

Fra den Oscar-vinnende regissøren, Ron Howard (Da Vinci-koden, Apollo 13), kommer den dramatiske og ufortalte historien om en av tidenes mest uforglemmelige hendelser. Da den vanærede president Richard Nixon sa ja til et intervju med den populære TV-stjernen, David Frost, trodde han at han hadde
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fra den Oscar-vinnende regissøren, Ron Howard (Da Vinci-koden, Apollo 13), kommer den dramatiske og ufortalte historien om en av tidenes mest uforglemmelige hendelser.


Da den vanærede president Richard Nixon sa ja til et intervju med den populære TV-stjernen, David Frost, trodde han at han hadde funnet nøkkelen som kunne redde hans falmede ettermæle. Men Frost, som ønsket å skape et navn for seg selv, ble en av Nixons mest fryktede motspillere, og førte statsoverhodet inn i en skarpladet duell og verbal boksekamp som forandret politikkens ansikt for alltid.Med Frank Langellas og Michael Sheens strålende portretteringer, blir Frost/Nixon en fascinerende og spennende historie om sannhet, ansvarlighet, hemmeligheter og løgner.

Specifications
Item No. 76NSD8261241
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 1 time 57 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading