This website uses cookies to enhance your experience.

Georgia

To søstre deler lidenskapen for musikk og sang. Den ene er en utlevende og selvdestruktiv punkrocker uten talent, den andre en elsket folkrocksangerinne med stødig famlieliv. Jennifer Jason Leigh spiller den unge Sadie, som flyter rundt uten et fast punkt i tilværelsen, og forsøker å skape seg en
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
To søstre deler lidenskapen for musikk og sang. Den ene er en utlevende og selvdestruktiv punkrocker uten talent, den andre en elsket folkrocksangerinne med stødig famlieliv. Jennifer Jason Leigh spiller den unge Sadie, som flyter rundt uten et fast punkt i tilværelsen, og forsøker å skape seg en sangkarriere.


Hennes utilstrekkelighet blir smertefullt tydelig når hun står på scenen. Hun brenner for musikken, men hun kan ikke synge. Sin emosjonelle smerte døyver hun med dop og sprit. Storesøster Georgia har alt Sadie ønsker seg, en nydelig sangstemme og en lysende sangkarriere. Når søstrenes veier krysses blir Sadies sjalusi åpenbar og konfrontasjonen er uunngåelig.Bakgrunnshistorien til filmen er delvis selvopplevd, og bygger på Jennifer Jason Leighs egne erfaringer med en tidligere dopavhengig eldre søster. Grunnideen til historien kommer fra Jennifer Jason Leigh, men hennes mor Barbara Turner har skrevet manus. Skuespillerprestasjonene i dette følelsesladede dramaet ble hyllet av kritikerne, og Jennifer Jason Leighs portrett ble belønnet med pris for beste kvinnelige hovedrolle ved Filmfestivalen i Montreal. Mare Winningham ble Oscarnominert for Beste Kvinnelige Birolle.

Specifications
Item No. 7090001713439
Utgitt 1995
Format SDVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 53 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading