This website uses cookies to enhance your experience.

Grace Of Monaco

Nicole Kidman spiller hovedrollen som Grace Kelly som på toppen av sin skuespiller karriere i midten på 50- tallet flytter fra Hollywood til Monaco for å gifte seg med Fyrst Rainier III, og blir Fyrstinne Grace av Monaco. Grace Kelly har vanskeligheter med å finne seg helt til rette i sin nye
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nicole Kidman spiller hovedrollen som Grace Kelly som på toppen av sin skuespiller karriere i midten på 50- tallet flytter fra Hollywood til Monaco for å gifte seg med Fyrst Rainier III, og blir Fyrstinne Grace av Monaco.


Grace Kelly har vanskeligheter med å finne seg helt til rette i sin nye kongelige rolle, og regissøren Alfred Hitchcock forsøker iherdig og overtale henne til å komme tilbake til det store lerretet. Grace befinner seg i en livskrise og kjemper for å forme sin nye identitet og få sitt ekteskap til å fungere. Samtidig oppstår det en politisk krise i begynnelsen på 1960 mellom Fyrst Rainier og Frankrikets president Charles De Gaulle, og en mulig invasjon av Monaco blir plutselig en reel trussel.

Specifications
Item No. 5706141774910
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 1
Spilletid 1 time 38 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading