This website uses cookies to enhance your experience.

Grand Theft Parsons (DVD)

I 1973 inngikk han en pakt med den legendariske country-sangeren, Gram Parsons. Hvis én av dem døde, skulle den andre sørge for en spektakulær likbrenning i Joshua Tree Nasjonalpark. Bare to måneder senere tok Parsons en overdose! Og så startet verdens villeste roadtrip med politiet og
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 1973 inngikk han en pakt med den legendariske country-sangeren, Gram Parsons. Hvis én av dem døde, skulle den andre sørge for en spektakulær likbrenning i Joshua Tree Nasjonalpark.


Bare to måneder senere tok Parsons en overdose! Og så startet verdens villeste roadtrip med politiet og Parsons-familien i hælene - og et celebrity-lik i bagasjen! Man nekter å tro det, men historien er like sann som at sola i California er rund! Det unike vennskapet mellom en roadie og en country-stjerne ble på det ville 70-tallet til historiens merkeligste ørkenbegravelse!Grand Theft Parsons har begeistret folk på filmfestivaler fra Sundance til København, og Johnny Knoxville fra Jackass har i hovedrollen som Phil Kaufman høstet 100 % respekt!

Specifications
Item No. 1482031
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 24 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading