This website uses cookies to enhance your experience.

Hannah (DVD)

Hannah er et fengslende drama om en vanlig kvinne som forsøker å overleve i en umulig situasjon. Filmen følger Hannah, overbevisende spilt av Charlotte Rampling (fra 45 År), som lever sitt tilsynelatende rolige liv. Hun driver med yoga og amatørteater, lufter og vasker hunden sin, og prater med
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hannah er et fengslende drama om en vanlig kvinne som forsøker å overleve i en umulig situasjon. Filmen følger Hannah, overbevisende spilt av Charlotte Rampling (fra 45 År), som lever sitt tilsynelatende rolige liv. Hun driver med yoga og amatørteater, lufter og vasker hunden sin, og prater med ektemannen på telefonen. Når vi til slutt ser henne møte ham er det for å besøke ham i fengsel. Hun er omsorgsfull, og lytter tålmodig mens han hevder sin uskyld, men når det etter hvert begynner å gå opp for oss nøyaktig hvilke handlinger han er dømt for, blir spørsmålet om Hannah virkelig tror han er uskyldig, eller om hun bare fortrenger sine egne mistanker for å komme seg gjennom hverdagen.

Historiens detaljer utporsjoneres i et kalkulert og bedagelig tempo som lar publikum selv sette puslespillbrikkene sammen mens vi observerer hovedpersonens reaksjon på dem. Hannah er et intimt og gripende portrett av et menneske fanget mellom lojalitet og forsoning mens livet hennes smuldrer bort bit for bit.

Skuespillere
André Wilms, Charlotte Rampling, Jean-Michel Balthazar, Luca Avallone
Specifications
Item No. AWE6015NDVD
Utgitt 27.08.2018
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 t 29 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading