This website uses cookies to enhance your experience.

If These Walls Could Talk 2 (DVD)

"If these walls Could Talk" , med en ny triologi, som denne gang handler om kvinner som elsker kvinner i et og samme hus over tre forskjellige tidsperioder. Filmen er oppløftende i sin totale mangel på formaninger og fordommer og bemerkelsesverdig i sin overflod av medmenneskelige følelser; alt fra
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"If these walls Could Talk" , med en ny triologi, som denne gang handler om kvinner som elsker kvinner i et og samme hus over tre forskjellige tidsperioder.


Filmen er oppløftende i sin totale mangel på formaninger og fordommer og bemerkelsesverdig i sin overflod av medmenneskelige følelser; alt fra smerte til nyssgjerrighet og glede. En eldre kvinne blir enke når hennes livsledsager i mer en 50 år dør. Året er 1961. En feminist oppdager sin tiltrekning til en "anti feminist". Året er 1972. Et kjærlighetspar som gjør alt for å bli gravid og etter hvert foreldre, alt i dette tiåret. Kvinner, knyttet sammen gjennom sin utradisjonelle kjærlighet og kamp, for å skape en identitet i et samfunn som er ambivalent mot deres valg. Tre veldig sterke historier om kjærlighet, håp og fortilelse - om tre tiårs politiske klimaer, fortalt gjennom tre veldig sterke kjærlighetshistorier.

Specifications
Item No. SE1108226
Utgitt 2000
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 36 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading