This website uses cookies to enhance your experience.

Irina Palm

Maggie er middelaldrende, skilt og bosatt i en småborgerlig forstad. Hun har et anstrengt forhold til sin eneste sønn Tom og svigerdatteren Sarah. Barnebarnet Olly er derimot begeistret for bestemor, men dessverre er han alvorlig syk. Ingen spesialister i England kan hjelpe ham, så familien må prøve
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Maggie er middelaldrende, skilt og bosatt i en småborgerlig forstad. Hun har et anstrengt forhold til sin eneste sønn Tom og svigerdatteren Sarah.


Barnebarnet Olly er derimot begeistret for bestemor, men dessverre er han alvorlig syk. Ingen spesialister i England kan hjelpe ham, så familien må prøve å skaffe penger til dyr behandling i utlandet. Maggie gjør alt hun kan for å hjelpe, men arbeidsgiverne står ikke i kø for godt voksne kvinner uten utdanning. Så ser hun at en sexklubb søker vertinne. Jobben går ut på noe helt annet enn Maggie trodde. Allikevel takker hun ja, på grunn av Olly. Dobbeltlivet fører til mye sladring i nabolaget, men Maggie snakker ikke om sin spesielle jobb under artistnavnet ”Irina Palm”. Til slutt må hun ta et oppgjør med andres fordommer og sin egen moral - og kanskje får hun oppleve mer enn familiekjærlighet.


 

Specifications
Item No. NDVDSF2117
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 18 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 40 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading