This website uses cookies to enhance your experience.

Jobs (DVD)

Ashton Kutcher spiller hovedrollen i denne filmen om Apple-gründer Steve Jobs og hans lange reise fra å ha hoppet av college-studiene til å bli en av de mest respekterte og kreative entreprenører verden har sett. Jobs forteller historien om de to vennene Steve Jobs og Steve Wozniak som i en garasje
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ashton Kutcher spiller hovedrollen i denne filmen om Apple-gründer Steve Jobs og hans lange reise fra å ha hoppet av college-studiene til å bli en av de mest respekterte og kreative entreprenører verden har sett.


Jobs forteller historien om de to vennene Steve Jobs og Steve Wozniak som i en garasje i 70-tallets Los Angeles bygger det som skal bli den første personlige computeren: Apple I. Prosjektet iverksettes for å imponere andre i fagmiljøet de tilhører, men den visjonære Jobs ser raskt de kommersielle mulighetene - og med sin unike stå-på-vilje går han i gang med å søke investorer.Arbeidet gir frukter, og i 1976 grunnlegges Apple Computer. Apple II lanseres med suksess. De to vennene er mangemillionærer, men perfeksjonisten Steve Jobs viser seg å være en mann det er vanskelig å gjøre tilfreds.

Specifications
Item No. 1200183
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 2 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading