This website uses cookies to enhance your experience.

Jupiters Måne

Item No. 138100
Superheltblockbuster møter arthousedrama i denne spennende og høyst dagsaktuelle fortellingen om syriske Aryan som finner veien til Ungarn etter en lang og strabasiøs flukt fra sitt krigsherjede hjemland. På veien blir han skutt av en grensevakt, men istedenfor å dø ender han opp med mystiske og
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Superheltblockbuster møter arthousedrama i denne spennende og høyst dagsaktuelle fortellingen om syriske Aryan som finner veien til Ungarn etter en lang og strabasiøs flukt fra sitt krigsherjede hjemland.


På veien blir han skutt av en grensevakt, men istedenfor å dø ender han opp med mystiske og tilsynelatende overnaturlige evner. Disse evnene gjør Aryan til en ettertraktet mann i hans nye hjemland - for det mangler ikke på folk som vil utnytte kreftene hans i kommersiell kapasitet, bruke ham som et religiøst symbol og straffe ham for forbrytelsen det er å ønske seg et liv uten krig.JUPITERS MÅNE er en eksepsjonelt visuelt imponerende film, med effekter som kan måle seg med en hvilken som helst Marvel-blockbuster, og et fotoarbeid som tar pusten fra publikum. Som i sin forrige film WHITE GOD (2014), bruker Kornél Mundruczó elementer fra sjangerfilmens verden for å engasjere publikum i vår tids definerende politiske og moralske spørsmål - og JUPITERS MÅNE er en superheltfilm du sent vil glemme.


 


Skuespillere
Christie Burke, Dylan Playfair, Jenn Griffin, Jesse Moss, Rebecca Olson, Sean Rogerson, Sheila McCarthy

Specifications
Item No. AWE6013NDVD
Utgitt 30.04.2018
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 12
Spilletid 2 t 4 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading