This website uses cookies to enhance your experience.

Francois Truffaut Director's Collection (DVD)

Brud I Sort (1968) På sin bryllupsdag blir Julie Kohler (Jeanne Moreau) enke da hennes brudgom David blir brutalt drept foran øynene hennes. Sønderknust av sorg tenker hun ut sin grusomme hevn: Ingen av de fem mennene som skjøt hennes mann skal slippe med livet i behold. I Brud i Sort forener den
Price
kr 149,00 - kr 20,00 kr 129,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Brud I Sort (1968)
På sin bryllupsdag blir Julie Kohler (Jeanne Moreau) enke da hennes brudgom David blir brutalt drept foran øynene hennes. Sønderknust av sorg tenker hun ut sin grusomme hevn: Ingen av de fem mennene som skjøt hennes mann skal slippe med livet i behold. I Brud i Sort forener den franske mesterregissøren Truffaut melodramatiske tradisjonelle motiver med stemninger fra Hitchcocks thriller univers, og skaper her en medrivende film om kjærlighet, hevnlyst, skyldfølelse og død.Havfruen Fra Mississippi (1970)
Louis Durand er en suksessrik tobakksprodusent som bor ved det Indiske hav. Men rikdom er ikke alt, og Durand er en ensom mann. Derfor plasserer han en kontaktannonse i en avis og kommer i kontakt med en kvinne som også søker kjærligheten. Etter en tid med brevveksling beslutter de to seg for å møtes, men da kvinnen ankommer Durands hjem, viser det seg at hun ikke er den kvinnen Durnand hadde kontakt med. Og dette blir starten på en innviklet mysterium...Mannen Som Elsket Kvinner (1977)
Kvinnene forfører Bertrand Morane gjennom livet, og han benytter seg av alle metoder for å erobre dem. En etter en, alle har de noe han kan tiltrekkes av. Kvinner er blitt hans skjebne. Han er Mannen som Elsket Kvinner. Truffauts komedie forteller anekdoter fra en skjørtejegers lystige og nysgjerrige liv fra det seksuelt frigjorte 70-tallet. Men det hele håndteres på en måte som holder lysten i sjakk, og nettopp eksponeringen av Bertrands gåtefullhet gjør Mannen som Elsket Kvinner til mer enn kun en komedie.

Specifications
Item No. AWE506NBOX
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 5 timer 35 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading