This website uses cookies to enhance your experience.

Lucky Chances

Prisbelønnet miniserie om lidenskap, makt, gjerrighet og hevn som spenner seg over 40 år. Basert på Jackie Collins bestselgende noveller "Lucky" og "Chances" Året er 1933. Gino Santangelo og hans partner Enzino forsøker seg på å smugle sprit til New York. Men Gino vil høyere opp i hirarkiet og får
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Prisbelønnet miniserie om lidenskap, makt, gjerrighet og hevn som spenner seg over 40 år. Basert på Jackie Collins bestselgende noveller "Lucky" og "Chances"


Året er 1933. Gino Santangelo og hans partner Enzino forsøker seg på å smugle sprit til New York. Men Gino vil høyere opp i hirarkiet og får hjelp av en uærlig senator og hans kjærlighetstørste kone. Gino lærer raskt og med oppbacking fra sine venner havner han i raskt voksende Las Vegas. Han bygger opp et hotellog casinoimperium, gifter seg og lykken er fullkommen når datteren Lucky fødes. Lucky viser seg å være like vill og viljesterk som sin far og villig til å gjøre alt for å slå seg frem i en mannsdominerende verden. Samtidig gjør Ginos fiender alt for å rasere hans livsverk.

Specifications
Item No. 7041272036536
Utgitt 1990
Format DVD
Sjanger Drama, Mini-serie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 30 minutter
Undertekst Norsk, svensk
    Loading
    Loading