This website uses cookies to enhance your experience.

Lust, Caution (DVD)

Med et land i forandring som bakteppe, trekkes en ung kinesisk kvinne inn i et radikalt politisk komplott for å myrde en hensynsløs og hemmelighetsfull etterretningsagent som er medløper for de japanske invasjonsstyrkene i Shanghai. I det hun engasjerer seg i sin rolle som verdensvant forførerske,
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med et land i forandring som bakteppe, trekkes en ung kinesisk kvinne inn i et radikalt politisk komplott for å myrde en hensynsløs og hemmelighetsfull etterretningsagent som er medløper for de japanske invasjonsstyrkene i Shanghai.


I det hun engasjerer seg i sin rolle som verdensvant forførerske, blir hun viklet inn i et farlig spill som til slutt skal avgjøre hennes skjebne. Gradvis får hun følelser for mannen hun profesjonelt selv forakter og ønsker drept. Den vaklende lojaliteten er livstruende - for langt flere enn henne selv.Lust, Caution er en erotisk, vakker og spennende film som vant Gulløven ved filmfestivalen i Venezia og ble nominert til en Golden Globe-pris for beste fremmedspråklige film.

Specifications
Item No. NDVDSF1667
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 32 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading