This website uses cookies to enhance your experience.

Maktens Rus

Dommer Jeanne Charmant har fått i oppgave å etterforske og nøste opp en kompleks sak om underslag og misbruk av offentlige midler, og å føre en sak mot presidenten i et mektig industrikonglomerat. Ettersom etterforskningen tar form, og hennes spørsmål går dypere, føler hun at hun får større makt: jo
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dommer Jeanne Charmant har fått i oppgave å etterforske og nøste opp en kompleks sak om underslag og misbruk av offentlige midler, og å føre en sak mot presidenten i et mektig industrikonglomerat.


Ettersom etterforskningen tar form, og hennes spørsmål går dypere, føler hun at hun får større makt: jo flere hemmeligheter hun avdekker, jo større mulighet har hun til å legge press på omgivelsene. Samtidig, og av samme grunn, begynner hennes privatliv å falle fra hverandre. Hun blir snart konfrontert med to vesentlige, uunngåelige spørsmål: Hvor langt kan hun strekke sin makt uten å kollidere med en som er sterkere? Og hvor lenge kan et menneske unngå å bli besatt av sin egen makt? Vil hun komme knust ut av kampen?

Specifications
Item No. NDVDSF1113
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 50 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading