This website uses cookies to enhance your experience.

Man Who Wasn't There / Storytelling

Item No. 124863
  The Man Who Wasn't There (2001) Det er midt på sommeren året 1949. "The Man Who Wasn't There", Ed Crane (spilt av Billy Bob Thornton) er frisør i en liten by i det nordlige California. Ed er utilfreds med livet sitt, men hans kone Doris gir ham en mulighet som kan være med på å endre hans
Price
kr 49,00 - kr 6,16 kr 42,84
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


The Man Who Wasn't There (2001)
Det er midt på sommeren året 1949. "The Man Who Wasn't There", Ed Crane (spilt av Billy Bob Thornton) er frisør i en liten by i det nordlige California. Ed er utilfreds med livet sitt, men hans kone Doris gir ham en mulighet som kan være med på å endre hans kjedelige liv. Men muligheten resulterer i mørke hemmeligheter som er i ferd med å gjøre alt mye verre.Storytelling (2001)
Et svart blikk på amerikansk middelklasseliv. I to adskilte historier, Fiction og Non-Fiction, blir vi med inn i Solondz' univers av mistilpassede karakterer. Alle blir gjort til latter, også regissøren selv. Sannhetens natur, satt opp mot historiefortellingens løgnaktige form, er fellesnevneren for de to historiene Storytelling er bygget opp av. Første delen, "Fiction", er lagt til et collegemiljø på midten av 80-tallet, mens "Non-fiction" forteller om en dokumentarfilmskaper som følger en umotivert high school-elev og hans familie.

Specifications
Item No. 5706147300366
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading