This website uses cookies to enhance your experience.

Mandariner (DVD)

Dette Oscar- og Golden Globe-nominerte dramaet utspiller seg i den georgiske Kaukasus-provinsen Abkhasien i 1992, hvor abkhaserne med hjelp fra russerne kjemper for at frigjøre seg fra Georgia. Mellom skogkledte bakker ikke langt fra Sortehavet ligger en lille by, hvor de fleste innbyggerne har
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette Oscar- og Golden Globe-nominerte dramaet utspiller seg i den georgiske Kaukasus-provinsen Abkhasien i 1992, hvor abkhaserne med hjelp fra russerne kjemper for at frigjøre seg fra Georgia.


Mellom skogkledte bakker ikke langt fra Sortehavet ligger en lille by, hvor de fleste innbyggerne har flyktet. Igjen er kun den eldre mannen Ivo og hans nabo Margus, som eier en mandarinplantasje. Margus ønsker også å reise, men ikke før han har høstet mandarinene sine. Ivo deler ikke hans bekymringer om mandarinene midt i en krigstid, men hjelper likevel til med at bygge trekasser til fruktene og med å høste, inntil hjelpen forhåpentligvis kommer. Og krigen nærmer seg…En dag blir det avfyrt skudd ute på markene og Ivo finner en overlevende, som viser seg å være en kaukasisk mann, Ahmed. Mens de er i ferd med å begrave de døde georgierne, ser de at en av soldatene fremdeles er i live og tar også denne mannen med hjem for å pleie sårene hans. Nå er det to fiender under samme tak, Ahmed og Niko. Ahmed er fast bestemt på å drepe Niko, men Ivo insisterer på at ingen skal komme til skade i hans hjem. Intensiteten øker og kulminationen avventer, når russiske soldater en morgen kjører opp foran huset.


 

Specifications
Item No. AWE0649NDVD
Utgitt 2015
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 23 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading